UPDATE: Dussenne succesvol onder het mes, lange revalidatie kan beginnen

UPDATE: Dussenne succesvol onder het mes, lange revalidatie kan beginnen

Gepubliceerd: vrijdag 30 augustus 2019 om 11:34vr 30-08-2019 om 11:34

Laatste update: woensdag 11 september 2019 om 22:05wo 11-09-2019 om 22:05

Pech voor Noé Dussenne. De verdediger van Standard Luik heeft zich donderdag op training zwaar geblesseerd aan de knie. Naar alle verwachting moet onze landgenoot een kruis maken over de rest van het seizoen.

Standard haalde Dussenne pas deze maand in huis om de verdediging van extra concurrentie te voorzien. Dat plannetje kan de prullenmand in, want op training scheurde de Waal de voorste kruisband van zijn rechterknie, maakt Standard bekend op de website. Dussenne zal een operatie moeten ondergaan.

Nadien volgt een maandenlange revalidatie. Standard maakt gewag van een termijn van zes maanden tot zelfs één jaar. In het slechtste geval komt Dussenne zo niet meer in actie deze jaargang. Een ferme streep door de rekening, want enkele weken geleden was de mandekker nog in de zevende hemel, toen hij Royal Excel Moeskroen kon inruilen voor Standard.

Update 11/09, 20.05: Noë Dussenne ging woensdag succesvol onder het mes in het AZ Monica in Antwerpen. Dat deelde de speler van Standard zelf mee via sociale media. Op Facebook bedankte Dussenne iedereen voor de steunbetuigingen en maakte hij de afspraak om binnenkort weer op het veld te staan. Dat laatste kan nog een tijdje duren. Mogelijk is hij pas terug fit tegen het einde van de Play-Offs.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Opération terminée, tout s’est bien déroulé maintenant place à la rééducation 🙏Merci à tous pour vos messages de soutien. À bientôt sur les terrains 💪⚽️

Een bericht gedeeld door Noe Dussenne (@noedussenne) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws