'Nog twee inkomende transfers bij Anderlecht, Bayat moet voor vertrekkers zorgen'

'Nog twee inkomende transfers bij Anderlecht, Bayat moet voor vertrekkers zorgen'

30-08-2019 08:46 Laatste update: 08:46
48

RSC Anderlecht kondigde recent aan dat het huiswerk op inkomend vlak af was. Volgens Het Nieuwsblad is niks echter minder waar. Zo mikt Anderlecht nog op de komst van een extra spits én een verdediger.

De naam van Mbaye Diagne (ex-Lierse SK) viel al in het Astridpark, maar de Senegalees komt alvast niet. Toch is Anderlecht volgens Het Nieuwsblad niet op zoek naar een stevige targetspits, wat Diagne toch wel is. 'Kompany wil geen echt grote targetspits. Op het bureau van Michael Verschueren liggen verschillende dossiers', aldus de krant.

Gezien de blessure van Vincent Kompany wil Anderlecht er ook nog een extra centrale verdediger bij. Philippe Sandler is dan wel terug fit, toch wil paars-wit een waardige vervanger voor zijn speler-trainer.

Al staat er uitgaand ook nog één en ander te gebeuren. 'Daarnaast hoopt Anderlecht ook nog het loon van Adrien Trebel kwijt te raken en spits Isaac Kiese Thelin te verkopen. Vooral in dat laatste dossier is makelaar Mogi Bayat op zoek naar een oplossing', klinkt het.