Vertrekken Bronn en Yaremchuk bij Gent? De Witte geeft transferupdate

Vertrekken Bronn en Yaremchuk bij Gent? De Witte geeft transferupdate

29-08-2019 21:01
4

Bij KAA Gent worden het de komende dagen nog bijzonder spannend. Nog voor het sluiten van de transfermarkt moet men bij de Buffalo's enkele vertrekkers vrezen. Al gelooft Ivan De Witte dat hij de pionnen in kwestie kan houden.

Vooral Roman Yaremchuk en Dylan Bronn worden gelinkt aan een transfer. "Uiteraard willen we ze allebei houden, maar er is een verschil", geeft de voorzitter van Gent aan in Het Laatste Nieuws.

"In het geval van Roman denk ik dat dat zal lukken, ook omdat die jongen hier met zijn hart is. Voor Dylan hóóp ik dat het zal lukken, want het is een jongen die altijd van heel grote waarde voor ons was. Maar Dylan heeft de ambitie om hoger te gaan spelen, we willen hem daarin ook niet helemaal dwarsliggen", aldus De Witte.

Al denkt De Witte toch dat Bronn zal blijven. "Iets in mij zegt dat Bronn dit seizoen bij ons zal spelen. Vraag me niet vanwaar dat komt. Waarschijnlijk zou het voor Dylan een verschil kunnen maken als we ons kwalificeren voor de Europa League", besluit hij.