'AS Roma doet zaken met Manchester United en vindt defensieve versterking'

'AS Roma doet zaken met Manchester United en vindt defensieve versterking'

Gepubliceerd: donderdag 29 augustus 2019 om 12:21do 29-08-2019 om 12:21

Chris Smalling is onderweg naar AS Roma. Volgens Italiaanse media laat Manchester United de verdediger op huurbasis naar de Serie A verkassen.

Il Tempo-journalist Alessandro Austini sprak op Twitter eerder over drie verdedigende opties: Daniele Rugani (Juventus), Dejan Lovren (Liverpool) en een 'Mister X'. Die 'Mister X' lijkt dus Smalling te zijn.

Sky Sport Italia meldt dat de 29-jarige verdediger de rest van het seizoen op huurbasis in de Italiaanse hoofdstad gaat spelen. Daarvoor betaalt Roma drie miljoen euro. In de deal is geen optie tot koop opgenomen. Smalling staat in Manchester nog tot medio 2022 onder contract. United heeft daarbij een optie om met nog een jaar te verlengen.

Italiaanse media stellen dat Smalling snel naar Rome af zal reizen, waar hij medisch gekeurd wordt. Als dat geen gekke dingen oplevert, staat niets een verhuur nog in de weg. Een vertrek van de 29-jarige Engelsman is best bijzonder, aangezien hij al sinds 2010 bij United onder contract staat. Smalling kwam in al die jaren tot meer dan 300 wedstrijden voor The Mancunians en won onder meer twee Premier League-titels en de Europa League.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws