'Paris Saint-Germain weigert bod Neymar: Barça rest nog één optie'

'Paris Saint-Germain weigert bod Neymar: Barça rest nog één optie'

29-08-2019 09:37
8

De kans dat Neymar deze zomer de overstap maakt naar FC Barcelona wordt met de dag kleiner. Na twee dagen van intensieve onderhandelingen zijn beide clubs nog altijd niet tot een akkoord gekomen, zo meldt RMC Sport.

Het Franse medium schrijft dat Barcelona na de onderhandelingen een bod heeft gedaan, maar dat de kampioen van Frankrijk heeft besloten het aanbod niet te accepteren. Inmiddels zijn er nog maar twee opties: óf Barça betaalt het transferbedrag dat PSG wenst te ontvangen óf de Catalanen geven het op.

Na twee dagen van intensief onderhandelen zou Barcelona een bod hebben gedaan dat bestaat uit een geldsom en  minimaal één speler. PSG is daar niet mee akkoord gegaan. "Ze weten vanaf het begin wat we willen en zijn daar nog steeds ver vandaan", stelt een bron tegenover RMC Sport. Die bron verklaart bovendien dat het voor PSG niet haalbaar is om tot een persoonlijk akkoord te komen met spelers die bij een eventuele deal betrokken zouden worden.

Daardoor lijkt er nog maar één manier te zijn waarop Barcelona zich kan verzekeren van de diensten van de Braziliaan: het bedrag betalen dat PSG wil hebben. Spelers bij de deal betrekken lijkt gezien de beperkte tijd die nog rest geen optie meer. Daar komt bij dat veel spelers van Barcelona het niet zien zitten om in Parijs aan de slag te gaan. PSG zou vooral Ousmane Dembélé willen hebben, maar zijn zaakwaarnemer verklaarde eerder al dat het uitgesloten is dat de Franse wereldkampioen naar Barça verkast.