Clement na kwalficatie: Zeker en vast een stunt dat we hier staan

Clement na kwalficatie: "Zeker en vast een stunt dat we hier staan"

28-08-2019 23:45
29

Philippe Clement kent een geweldige start als eindverantwoordelijke bij Club Brugge. Clement loodste zijn grote liefde woensdag naar de groepsfase van de Champions League.

Clement vond het zeker geen vanzelfsprekendheid dat Club Brugge zich via de voorrondes bij zijn ex-werkgever Racing Genk zou voegen. "Je wist op voorhand dat kwalificeren een moeilijk verhaal zou worden, dus het is zeker en vast een stunt dat we hier nu staan", zei Clement op de afsluitende persconferentie.

De 45-jarige Clement beleefde in Jan Breydel een nieuwe hoogtepunt in zijn loopbaan. Hij loofde daarbij ook de rol van de achterban. "Ik hier als speler en assistent-trainer fantastische momenten meegemaakt en nu als trainer ook. De sfeer op de tribunes was opnieuw memorabel."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na de winst tegen LASK Linz is de kwalificatie voor de Champions League binnen voor Club Brugge! #CLULASK #ClubBrugge #ChampionsLeague #Vanaken #LASKLinz

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op

Club Brugge zit donderdag tijdens de loting in pot 3. De loting is vanaf 18u van A tot Z live te volgen bij VoetbalPrimeur.be.