De Witte heeft nog werk bij AA Gent: De ploeg is nog niet klaar

De Witte heeft nog werk bij AA Gent: "De ploeg is nog niet klaar"

28-08-2019 18:52
3

De laatste week van de transfermercato in België is bezig. KAA Gent heeft zijn ploeg al stevig versterkt, maar toch is voorzitter Ivan De Witte nog niet helemaal tevreden.

"De komst van Depoitre is belangrijk", vertelde De Witte aan Sporza. "We waren er al een tijdje mee bezig en hadden Laurent diverse keren gezien. Door hem vertrouwen te geven en hem de smaak van het verleden te laten proeven heeft hij finaal gekozen voor AA Gent. Deze beslissing zal zowel hem als ons nog veel plezier bezorgen."

"Toen we merkten dat Kums niet meer paste in de plannen van Anderlecht, was een transfer plots een optie. Vorige woensdag hebben we de transfer nog net op tijd kunnen afronden zodat hij nog speelgerechtigd is voor de wedstrijd tegen Rijeka. Het zijn twee verschillende transfers: Laurent was voor de positie van spits een bedoelde transfer, Sven was een opportuniteit. Ik ben ervan overtuigd dat beiden goed zullen meevallen."

Toch is de voorzitter van de Buffalo's nog niet helemaal tevreden. "Bij mij overheerst een dubbel gevoel. Enerzijds is de groep kwaliteitsvoller. Anderzijds moeten er nog automatismen gekweekt worden. De ploeg is nog niet klaar. Voor mij is het een 7/10. Als we dit goed op de rails krijgen, hebben we een zeer degelijke ploeg."

 "Of nog transfers op til zijn? Op defensief vlak is er nog wat werk. Met Dylan Bronn wordt gesproken. We doen ons uiterste best om hem bij ons te houden. Daarnaast proberen we nog "iets te realiseren", besloot De Witte.