Herstelde Arslanagic krijgt het niet cadeau: Eén van de sterkste duo's in België

Herstelde Arslanagic krijgt het niet cadeau: "Eén van de sterkste duo's in België"

Gepubliceerd: woensdag 28 augustus 2019 om 14:59wo 28-08-2019 om 14:59

Na twee maanden vol blessureleed kan Dino Arslanagic weer aan voetballen denken. Afgelopen donderdag gooide Laszlo Bölöni hem zelfs als invaller in de strijd om de uitgangspositie van Royal Antwerp FC bij AZ Alkmaar te verdedigen (1-1 werd het uiteindelijk). Eerste doelstelling voor Arslanagic: terug basiskracht worden.

Een eenvoudige opgave is dat niet, want tijdens zijn afwezigheid maakten Abdoulaye Seck en Dylan Batubinsika indruk als vervangers. "Ze vormen een van de sterkste duo’s van het moment in België", strooit Arslanagic met lof naar zijn ploeggenoten bij Gazet van Antwerpen. "Onder de indruk ben ik niet. Ik wist vorig jaar al wat ze in hun mars hadden. Het was voor hen gewoon wachten op een moment om in de ploeg te geraken. Dat geldt nu ook voor mij."

Dat Arslanagic zelf de kwaliteiten heeft om één van de beste verdedigers van het land te zijn, bewees hij het vorige seizoen nog. Toen vormde hij het hart van de Antwerp-defensie met de inmiddels vertrokken Jelle Van Damme. "Jelle en ik hadden een geweldige klik op het terrein, maar ik ben iemand die me makkelijk aanpast", relativeert hij het vertrek van de veteraan. "Het ene jaar speel je met persoon x aan je zijde, het andere jaar met persoon y. Dat is voetbal. Ik heb met iedereen een goede verstandhouding."

Poll

Wat is het beste centrale duo bij Antwerp?

(235 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws