Club Brugge ontvangt hoog bezoek: United, City en Barcelona op Jan Breydel

Club Brugge ontvangt hoog bezoek: United, City en Barcelona op Jan Breydel

28-08-2019 13:05
9

Club Brugge kan woensdagavond een delirium beleven. Als de 0-1-zege uit de heenmatch met succes verdedigt tegen LASK Linz, stoot het door naar de poulefase van de Champions League. Voor de spelers van Club is het de ideale kans om zich in de kijker te voetballen. Gegadigden zijn er alvast voldoende ...

Het Laatste Nieuws weet namelijk dat niet minder dan 35 (!) clubs een aanvraag hebben ingediend om een scout naar Jan Breydel te sturen. Niet alleen kwantitatief zijn die cijfers overweldigend, ook kwalitatief hoeft Club niet te klagen. Zo krijgen onder meer Manchester United, Manchester City en FC Barcelona straks een zitje aangeboden.

Daarnaast is ook 'de halve Bundesliga' aanwezig om het duel nauwgelet te volgen. Voornamelijk Emmanuel Dennis en Krépin Diatta zouden bij de buitenlandse scouts in de boekjes staan. Overigens kunnen sommige scouts best een kamer zoeken in Brugge, want zondag wordt opnieuw heel wat aantrekkelijk volk verwacht, wanneer Club landskampioen KRC Genk partij geeft. Het mannetje van Man United blijft alvast op post, net als onder meer Villarreal, Sevilla, Everton, Norwich, Watford en Southampton.