'Messi kan over een maand pas weer spelen, de Jong traint individueel,

'Messi kan over een maand pas weer spelen, de Jong traint individueel,

28-08-2019 12:44
1

FC Barcelona heeft dit seizoen nog geen beroep op Lionel Messi kunnen doen en lijkt voorlopig te moeten wachten op de rentree van de sterspeler. Messi kampt al enige tijd met een kuitblessure en moest de competitiewedstrijden tegen Athletic de Bilbao en Real Betis aan zich voorbij laten gaan.

Ook het treffen met promovendus Osasuna op zaterdagavond lijkt te vroeg te komen voor de 32-jarige superster, die woensdag niet present was tijdens de groepstraining. Het Catalaanse medium RAC1 beweert zelfs dat het herstel van Messi vertraging heeft opgelopen en dat de Argentijn pas eind september weer beschikbaar is. Barça speelt komende maand tegen Valencia, Granada, Villarreal en Getafe en werkt ook zijn eerste wedstrijd in de Champions League af.

Ook Frenkie de Jong was woensdag niet van de partij tijdens de groepssessies, merkte Onda Cero. De controleur uit Arkel werkte een individueel programma af. De Jong speelde zondagavond echter negentig minuten tegen Real Betis en lijkt vooralsnog ook te kunnen spelen tegen Osasuna.