AZ bereidt zich voor op clash tegen Antwerp en neemt 21 man mee naar Brussel

AZ bereidt zich voor op clash tegen Antwerp en neemt 21 man mee naar Brussel

Gepubliceerd: woensdag 28 augustus 2019 om 12:00wo 28-08-2019 om 12:00

AZ heeft woensdagochtend de bus gepakt richting Brussel, waar het donderdagavond tegen Royal Antwerp FC zal spelen. De dinsdag vastgelegde Zakaria Aboukhlal is als 21ste man meegereisd, maar zal in elk geval niet debuteren tijdens het Europa League-duel met de Belgen.

Aboukhal bereikte maandagavond een overeenstemming met AZ en werd dinsdag gepresenteerd: de van PSV overgekomen rechtsbuiten is voor donderdag echter nog niet speelgerechtigd, leggen de Alkmaarders uit via de clubsite. Aboukhlal behoort dan ook niet tot de twintigkoppige AZ-selectie, maar zal zijn nieuwe teamgenoten wel met eigen ogen aan het werk zien.

De selectie van trainer Arne Slot herbergt verder weinig verrassende namen. Stijn Wuytens moest het heenduel in Enschede nog missen vanwege een blessure, maar reist wel mee naar zijn vaderland. De overbodige Fred Friday en Marko Vejinovic zijn achtergebleven in Noord-Holland.

Royal Antwerp Football Club en AZ trappen donderdag om 19.30 af in het Brusselse Koning Boudewijnstadion. De 'thuisploeg' is na de 1-1 in Enschede in het voordeel.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zal Antwerp zich plaatsen?

(337 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws