Bookmaker heeft bijzonder mooie promotie klaar voor historische partij Club Brugge

Bookmaker heeft bijzonder mooie promotie klaar voor historische partij Club Brugge

28-08-2019 09:36 Laatste update: 17:00

Misschien wel dé wedstrijd van het jaar voor Club Brugge en LASK Linz. De terugwedstrijd in de Play-Offs van de Champions League. Mag Club Brugge zich opmaken voor de Champions League?

PROMO! Verdrievoudig(!) jouw winst bij de partij tussen Club Brugge en LASK Linz!

Bij Ladbrokes heeft men een drievoudige promotie klaar voor deze partij. 'Play it safe', 'Take a risk' of 'Go all in'. Bij deze partij kan je dus kiezen uit maar liefst één van de drie mogelijke promoties.

Speel je het liever op zeker? Dan kan je voor 'Play it safe' kiezen en krijg je een 100% gratis weddenschap tot maar liefst €200! Durf je wat meer risico te nemen? Bij 'Take a risk' krijg je een verdubbeling van jouw winst! Dan is er ook nog een laatste promotie, 'Go all in', waarbij je je winst kan verdrievoudigen!

(lees verder onder de afbeelding)

Club Brugge kan met veel vertrouwen LASK Linz ontvangen in eigen huis. De Bruggelingen wonnen de heenwedstrijd met 0-1 in Oostenrijk. Nu moet het voor een vol huis de klus zien te klaren tegen LASK Linz.

Bij Club Brugge kan men ook uitgerust beginnen aan die partij. Blauw-Zwart zag de wedstrijd tegen Charleroi van afgelopen weekend uitgesteld worden. LASK Linz speelde dan weer een topper tegen Rapid Wien, waarin de helft van de gewoonlijke basiself wél speelde.

De Oostenrijkers geloven nog steeds in de kwalificatie, maar een makkelijke klus wordt het niet tegen Club Brugge. Blauw-Zwart verloor nog niet dit seizoen en lijkt achterin bijna onklopbaar met Simon Mignolet in doel. Wij tippen dan ook winst en kwalificatie voor Club Brugge. De odd voor winst van Club Brugge staat bij Ladbrokes momenteel op 1,66. Ga je ALL IN bij deze partij, dan kan je bij winst dus 4,98 keer je winst krijgen.

PROMO! Verdrievoudig(!) jouw winst bij de partij tussen Club Brugge en LASK Linz!