UPDATE: 'Antwerp heeft komst Defour nog niet opgegeven'

UPDATE: 'Antwerp heeft komst Defour nog niet opgegeven'

28-08-2019 07:00 Laatste update: 31-08-2019 20:01
8

Antwerp FC lonkt al enige tijd naar Steven Defour, die weer fit is bij Burnley FC. De 31-jarige middenvelder zal echter niet naar de Bosuil verhuizen, althans daar ziet het naar uit.

Zo schrijft Het Nieuwsblad dat de financiële kloof tussen Antwerp, Burnley én Defour op dit moment te groot is. 'Tot op vandaag, woensdag 28 augustus, blijft een transfer van Burnley naar de Bosuil nog steeds een té dure affaire', klinkt het.

Al valt niet uit te sluiten dat Luciano D’Onofrio op de slotdagen toch nog toeslaat en Defour naar Antwerp haalt. 'De mercato sluit komende maandag, en met Luciano D'Onofrio weet je nooit - het zou niet de eerste keer zijn dat hij op de gong met een stunt afkomt, herinner u de verkoop van Fellaini van Standard naar Everton.'

Toch moet er nog heel wat water bij de wijn gedaan worden door de Engelsen, alvorens Antwerp met Burnley tot een akkoord kan komen.

Update 31/08 20.01: De komst van Defour is een dure bedoening, maar Antwerp heeft nog niet opgegeven. Volgens Het Laatste Nieuws hoopt The Great Old nog steeds op zijn komst. Het zal de komende dagen een nieuwe poging wagen.