Barcelona lijkt Neymar binnen te hebben: 'We komen er steeds dichterbij'

Barcelona lijkt Neymar binnen te hebben: 'We komen er steeds dichterbij'

27-08-2019 22:24
7

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Neymar weer speler van FC Barcelona is. De Braziliaanse aanvaller wil al tijden weg bij Paris Saint-Germain en een bestuurslid van de Catalanen heeft zich nu laten ontvallen dat een akkoord steeds dichterbij komt.

Het was een aantal Spaanse media ter oren gekomen dat een delegatie van Barcelona naar Parijs zou gaan om te onderhandelen over een transfer. Bij terugkomst op het vliegveld van Barcelona werd Javier Bordas, een bestuurslid van de Catalaanse club, aangehouden door een groep journalisten en gevraagd naar de situatie rondom Neymar.

"Er is nog steeds geen akkoord", liet hij aan onder anderen Marca weten. Toch lijkt het er wel op dat de transfer binnen afzienbare tijd beklonken gaat worden, want Bordas had ook goed nieuws voor de Barça-fans. "We zijn in onderhandeling en we komen er steeds dichterbij."

Voordat de clubs samen zaten zou Neymar aan PSG hebben laten weten dat hij alleen naar Barcelona wil vertrekken. Ook Juventus en Real Madrid zouden de Braziliaanse ster wel willen verwelkomen, maar lijken dus op voorhand kansloos.