Waasland-Beveren wimpelt Antwerp af: 'Vukotic blijft één van onze sterkhouders'

Waasland-Beveren wimpelt Antwerp af: 'Vukotic blijft één van onze sterkhouders'

Gepubliceerd: dinsdag 27 augustus 2019 om 16:22di 27-08-2019 om 16:22

Laatste update: dinsdag 27 augustus 2019 om 16:29di 27-08-2019 om 16:29

Na vijf speeldagen draagt Waasland-Beveren de rode lantaarn in de Jupiler Pro League. Reden genoeg om Adnan Custovic de bons te geven, oordeelde de fusieclub maandag. Op de eigen website geeft het wat extra duiding bij deze moeilijke momenten.

'Het clubbestuur is er zich van bewust dat Adnan Custovic niet de hoofdschuldige is van de huidige malaise', klinkt het opmerkelijk genoeg. 'De spelers zijn wakker geschud en aangemaand om zich meer te tonen, zeg maar om hun verantwoordelijkheid op te nemen. De prestatie tegen Cercle Brugge was helemaal niet slecht, het resultaat was dat echter wel. Jammer genoeg is dat laatste het enige wat telt in voetbal. Het bestuur gaat keihard verder werken om de scheve situatie recht te trekken.'

Een scheve situatie rechttrekken, dan kijkt iedereen meteen naar inkomende transfers. 'We tellen nog enkele dagen vooraleer de transferperiode wordt afgerond. Er zal nog keihard worden doorgewerkt om bepaalde dossiers af te ronden. Sommige spelers of profielen zijn voor Waasland-Beveren enkel haalbaar op het einde van de mercato. Er zullen nog enkele versterkingen worden aangeworven, daar kun je zeker op rekenen', is de duidelijke boodschap naar de fans.

Tot slot heeft Waasland-Beveren nog slecht nieuws voor Royal Antwerp FC. 'Ook Aleksandar Vukotic blijft één van onze sterkhouders', laat de club weten. Afgelopen weekend behoorde Vukotic niet tot de wedstrijdselectie vanwege 'transferitis'. Bij Antwerp had men een oogje laten vallen op de rijzige verdediger, maar Waasland-Beveren wil dus niet meewerken.

Poll

Wie is/zijn de grootste schuldige(n) bij Waasland-Beveren?

(231 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws