Bayern München-target/jonge Belg voorlopig verbannen: 'Moeite met focus'

Bayern München-target/jonge Belg voorlopig verbannen: 'Moeite met focus'

27-08-2019 11:34

Mike Trésor Ndayishimiye hoeft zich voorlopig niet te melden tijdens de training van NEC. De twintigjarige Belgische vleugelaanvaller werkt zijn trainingen voorlopig af bij de beloftenploeg van de Nijmegenaren.

NEC heeft het nieuws dinsdagochtend bevestigd via de officiële kanalen. Eind juli werd bekend dat Ndayishimiye op de radar van Bayern München is beland. Volgens NEC-directeur Wilco van Schaik is er nog steeds belangstelling voor de jeugdinternational van België. "Er is veel belangstelling voor Mike en momenteel heeft hij moeite met het houden van de volledige focus op NEC", laat hij weten. "Zodra Mike weer honderd procent focus op NEC heeft, zal hij weer mee gaan trainen met het eerste elftal."

De bij Anderlecht opgeleide Ndayishimiye meldde zich aan het begin van het vorige seizoen in De Goffert. Vervolgens kwam hij tot 27 officiële optredens namens NEC, waarin hij goed was voor zeven doelpunten en drie assists. Na de zomerstop kwam hij in actie tegen FC Eindhoven en Jong Ajax. Tegen Roda JC bleef hij negentig minuten lang op de bank zitten.