OFFICIEEL: Standard breekt het contract van Bokadi open

OFFICIEEL: Standard breekt het contract van Bokadi open

Gepubliceerd: maandag 26 augustus 2019 om 17:25ma 26-08-2019 om 17:25

Standard is met 12 op 15 voorlopig koploper in de Jupiler Pro League. Merveille Bokadi (23) kwam driemaal in actie en stapte iedere keer met drie punten van het veld. Om zijn start van het seizoen nog mooier te maken, ondertekende hij maandag een nieuw contract.

Een dag nadat Bokadi negentig minuten in actie tegen KV Kortrijk (2-1) maken de Rouches melding van een contractverlenging. De huidige verbintenis liep nog maar tot medio 2020 en Standard wilde niet het risico lopen dat hij volgend jaar gratis de deur uit zou wandelen. Overigens maakt Standard niet bekend voor hoeveel seizoenen Bokadi heeft bijgetekend. Volgens eerdere berichten gaat het om een akkoord drie jaar.

Standard spreekt sowieso haar vertrouwen uit in Bokadi, die zich knap heeft teruggeknokt na een gescheurde kruisband in oktober 2017. Na een revalidatie van vijftien maanden maakte hij februari jl. zijn rentree. Sindsdien verscheen de 19-voudig international van de Democratische Republiek Congo vaak aan de aftrap. Michel Preud'homme is duidelijk gecharmeerd van de centrale verdediger annex middenvelder.

Standard had maandag nog meer nieuws in petto. Jeugdinternational Arthur Theate keert terug aan de boorden van de Maas.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws