De tijd dringt: ‘Anderlecht moet deal vinden met Trebel vóór zaterdagnacht’

De tijd dringt: ‘Anderlecht moet deal vinden met Trebel vóór zaterdagnacht’

26-08-2019 12:40 Laatste update: 29-08-2019 08:26
14

Anderlecht hoopt Adrien Trebel voor het sluiten van de deadline van de hand te doen. Trebel zit volledig op een zijspoor en weegt met zijn miljoenensalaris zwaar op het budget. Zijn toekomst ligt wellicht in het Midden-Oosten, nu een club uit Saoedi-Arabië heeft ontvangen.

La Dernière Heure schrijft dat er de nodige interesse is voor Trebel, maar dat voorlopig enkel Al-Shabab en Al-Ahli in staat zijn om het salaris van Trebel over te nemen. Trebel zou voor circa drie miljoen euro per jaar op de loonlijst staan in Brussel. Van de twee geïnteresseerde partijen zou Al-Shabab het meest concreet zijn. Naar verluidt hebben zij een uitleenbeurt met optie tot koop hebben voorgesteld aan paars-wit.

Anderlecht hoopt op een mooi bedrag, maar clubs als Al-Shabab leggen slechts in een enkel geval een afkoopsom op tafel. Dit lijkt dus het maximale aanbod van de club waar Michel Preud'homme in 2012 de Saoedische landstitel mee veroveren.

Het valt nu af te wachten hoe zowel Anderlecht als Trebel reageren op het voorstel van Al-Shabab.

Update 29/08, 08.26: Het Nieuwsblad meldt dat Al Shabab en Al Ahli de komst van Adrien Trebel wel zien zitten. Anderlecht moet echter een deal vinden vóór zaterdag middernacht. In Saudi-Arabië sluit de transfermarkt op 31 augustus.