UPDATE: 'Entourage van Mbemba bevestigt interesse van ex-club Anderlecht'

UPDATE: 'Entourage van Mbemba bevestigt interesse van ex-club Anderlecht'

26-08-2019 11:00 Laatste update: 27-08-2019 08:14
29

RSC Anderlecht zit niet dik in de verdedigers, zeker nu Vincent Kompany en ook Philippe Sandler vervroegd naar de kant moesten tegen KRC Genk. Daarom denkt Anderlecht een terugkeer van Chancel Mbemba.

Sudpresse komt met het nieuwtje op de proppen. Mbemba zit momenteel op een zijspoor bij FC Porto, toch wordt zijn komst geen sinecure voor Anderlecht. Vorig seizoen dacht paars-wit ook aan haar ex-speler, maar tot een deal kwam het toen niet.

Een definitieve transfer zit er wellicht niet in voor Anderlecht ,maar misschien wel een uitleenbeurt. Bij Porto speelde Mbemba dit seizoen nog geen minuut, waardoor speelkansen bij zijn ex-club misschien wel als muziek in de oren kan klinken voor de Congolees.

Guerrero in beeld
Ook in het aanvallende compartiment komt er mogelijk nog wat bij. Niemand minder dan Paolo Guerrero (35) wordt aan Anderlecht gelinkt. De ervaren spits kwam in het verleden uit voor onder meer Bayern Munchen.

Update 27/08, 08.10: De entourage van Mbemba bevestigde aan Het Laatste Nieuws dat Anderlecht gepolst heeft. Net als vorig jaar probeert paars-wit de Congolees terug naar het oude nest te halen.