Atlético is samen met Sevilla nog foutloos; dramatische start van Milan

25-08-2019 21:48
2

Atlético Madrid is samen met Sevilla na twee wedstrijden nog zonder puntenverlies in Spanje. De ploeg van Diego Simeone won op z'n Atlético's met 0-1 bij Leganes door een treffer in de tweede helft van Vitolo.

Leganes - Atlético Madrid 0-1
Na twee wedstrijden heeft Atlético Madrid nog altijd een perfecte score in de Primera División. De ploeg van Diego 'Cholo' Simeone had het lang lastig bij Leganes, maar uiteindelijk bracht Vitolo verlossing voor Los Rojiblancos. Atlético gaat daardoor met zes punten uit twee wedstrijden samen met Sevilla aan kop in Spanje.

Udinese - AC Milan 1-0
Het nieuwe Serie A-seizoen is voor AC Milan dramatisch begonnen. De Rossoneri gingen met 1-0 onderuit bij Udinese, waar Bram Nuytinck de hele wedstrijd op de bank zat. Rodrigo Becao maakte twintig minuten voor tijd de enige goal van de wedstrijd. Milan, dat vorig jaar vijfde werd en uitgesloten is van Europees voetbal, zal volgende week op eigen veld tegen Brescia voor de eerste punten van het seizoen gaan.

Hertha BSC – VfL Wolfsburg 0-3
Beide ploegen startten met één Nederlander aan het duel in Berlijn en na tien minuten grepen beide spelers direct een hoofdrol. Een overtreding van Karim Rekik leverde Wolfsburg een strafschop op, die koeltjes werd benut door Wout Weghorst. De bezoekers haalden vervolgens met die voorsprong de rust.

In de tweede helt viel Daishawn Redan nog in bij Hertha in de hoop om een gelijkmaker te forceren, maar de goals vielen aan de andere kant. Josip Brekalo en Jerome Rousillon schoten raak, waardoor Die Wölfe de zege niet meer konden ontgaan. De ploeg van Weghorst staat met zes punten uit twee wedstrijden gedeeld bovenaan in de Bundesliga. Hertha is elfde.