Storm kwam niet perfect overeen met Dury: Het botste op bepaalde vlakken

Storm kwam niet perfect overeen met Dury: "Het botste op bepaalde vlakken"

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 om 13:05zo 25-08-2019 om 13:05

Nikola Storm wist als jeugdproduct niet door te breken bij Club Brugge. Voor het seizoen 2016/17 werd hij dan ook uitgeleend aan Zulte Waregem. Die keuze pakte voor Storm niet uit zoals gehoopt.

"Klopt, vooral omdat ik vertrok met de gedachte dat ik ginder alles zou spelen. Maar dat was niet het geval, integendeel. Dat neem je wel mee in de tweede beslissing, dat je dan zeker een stap moet zetten naar een club waar ze je wél de kans geven", doet Storm zijn verhaal in Sport/Voetbalmagazine.

Storm erkent dat zijn samenwerking met Francky Dury niet ideaal was. "Op zich is hij een goeie coach, maar op bepaalde vlakken botste het. Ik weet nog goed dat hij me een maand of twee aan de kant liet omdat ik slecht was ingevallen tegen Genk. Dat kon ik moeilijk plaatsen. Iemand afrekenen op één invalbeurt van twintig minuten."

Via Oud-Heverlee Leuven keerde Storm met KV Mechelen terug op het hoogste niveau. Storm zette met twee goals en een assist alvast de lijn van vorig seizoen door.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om 18u30 krijgen we een heerlijke topper in de Bundesliga! Wie zie jij winnen? #Dortmund #BorussiaDortmund #Bayern #BayernMunchen #Witsel #Lewandowski #Bundesliga

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws