Anthuenis heeft duidelijke raad voor Kompany: Ga naar binnen en zwijg!

Anthuenis heeft duidelijke raad voor Kompany: "Ga naar binnen en zwijg!"

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 om 11:28zo 25-08-2019 om 11:28

De metamorfose van RSC Anderlecht resulteert voorlopig nog niet in puntengewin. Na vijf speeldagen blijven Vincent Kompany en Simon Davies achter met twee schamele eenheden. Eric Van Meir en Aimé Anthuenis missen een duidelijke lijn in de besluitvorming.

Zo ergert Van Meir zich aan de rolverdeling bij Anderlecht. "Eerst was de oudste de aanvoerder, nu weer Kompany. Terecht, vind ik, maar hij is ondertussen alweer de vierde kapitein. Dat zorgt allemaal voor twijfels. En nu loopt Davies weer in kostuum. Dat hoort zo, maar het is allemaal zo geforceerd. Terwijl er maar één reddingsmiddel is: winnen", aldus Van Meir in De Zondag.

Anthuenis treedt zijn collega-analist bij. Voor Kompany heeft hij specifieke raad. "Dat de spelers in Genk gingen zitten voor de fans, heb ik niet gezien, maar ik ergerde mij ook aan het theater in Kortrijk. Kompany die ostentatief de schuld op zich nam. Stop dat. Ga naar binnen en zwijg!", windt de oud-trainer van Anderlecht zich op.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Heerst er te veel chaos in de technische staf van Anderlecht?

(452 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws