Lukaku spuwt zijn gal bij Andy: Ik kan gewoon niet tegen die bullshit

Lukaku spuwt zijn gal bij Andy: "Ik kan gewoon niet tegen die bullshit"

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 om 07:30zo 25-08-2019 om 07:30

Romelu Lukaku was deze week te gast in de auto van Andy van der Meijde. Hij had het daar onder meer over zijn relatie met de Belgische pers en fans. Die is niet altijd makkelijk, vooral dan omdat Lukaku 'arrogant' zou zijn.

"Ik hou van Nederlanders, want die zeggen waar het op staat. In België is dat niet zo. Ik kan niet tegen die bullshit. Als ik vind dat ik beter ben dan iemand, dan zeg ik het ook gewoon. In België is dat moeilijk. Ik ben niet arrogant, maar ik heb wel mijn kwaliteiten."

Die laat hij ook vaak zien bij de nationale ploeg, maar toch oogst hij daar nog kritiek. "Ik wil het zo graag goed doen met België. En met zo'n spelers rondom mij, weet je dat de bal altijd gaat komen. Je moet gewoon de juiste looplijnen hebben. Per wedstrijd krijg je vijf, zes open kansen. Het is prachtig om te zien hoe iedereen gegroeid is."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om 18u30 krijgen we een heerlijke topper in de Bundesliga! Wie zie jij winnen? #Dortmund #BorussiaDortmund #Bayern #BayernMunchen #Witsel #Lewandowski #Bundesliga

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zal Lukaku slagen in Italië?

(1385 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws