Guardiola velt Courtois in de slotfase, Real Madrid geeft zege uit handen

24-08-2019 20:54
8

Real Madrid is er niet in geslaagd om Real Valladolid in eigen huis van zich af te schudden. De Koninklijke liep door een late gelijkmaker tegen het eerste puntenverlies van het seizoen aan. Thibaut Courtois slikte vlak voor tijd de 1-1.

Real Madrid geeft zege in slotfase uit handen
Real Madrid zonder Eden Hazard heeft in de slotfase van het duel met Valladolid de zege uit handen gegeven. Real was in Estadio Santiago Bernabeu sterker dan de tegenstander maar verzuimde om op voorsprong te komen. Dat gebeurde pas tien minuten voor tijd: Karim Benzema schoot van buiten de zestien knap raak uit de draai.

Daarmee leek de zege in de tas voor de ploeg van Zinedine Zidane, maar niets bleek minder waar. Twee minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd werd Sergi Guardiola knap weggestuurd en op ietwat fortuinlijke wijze passeerde hij doelman Thibaut Courtois. Door het gelijkspel heeft zowel Real Madrid als Valladolid vier punten uit twee wedstrijden. Koploper Sevilla is nog foutloos na twee wedstrijden, terwijl FC Barcelona de seizoensopener verloor.