'Wanyama neemt bedenktijd over Club Brugge, AS Monaco ruikt haar kans'

'Wanyama neemt bedenktijd over Club Brugge, AS Monaco ruikt haar kans'

23-08-2019 19:46
9

Club Brugge heeft nog geen gewonnen spel in de race om de handtekening van Victor Wanyama. AS Monaco ziet kans om de middenvelder van Tottenham Hotspur voor de neus van Club weg te kapen.

De overstap van Wanyama leek de voorbije dagen snel afgerond te worden. Club en Tottenham waren het naar verluidt eens over een transfersom van tien miljoen euro plus eventueel vijf miljoen euro aan toekomstige bonussen. De 28-jarige Wanyama zou bovendien al zijn medische testen hebben afgelegd.

Voetbaljournalist Sacha Tavolieri maakt echter melding van twijfels bij Wanyama. Tavolieri beweert dat Blauw-Zwart de middelen heeft om het Spurs-salaris van circa 90.000 euro te evenaren, maar dat de Keniaans international de tijd neemt om de knoop over zijn toekomst door te hakken.

Wanyama is mogelijk op de hoogte van interesse van AS Monaco. De Monegasken zouden in gesprek zijn met Tottenham. AC Milan meldt bij een verkoop van Franck Kessié mogelijk ook nog in de transferstrijd. Deze info wordt bevestigd door het Franse Soccer Link.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie