Heynen op zijn hoede voor Anderlecht: Ze spelen specifiek voetbal

Heynen op zijn hoede voor Anderlecht: "Ze spelen specifiek voetbal"

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 18:11vr 23-08-2019 om 18:11

Racing Genk - Anderlecht is een zeer aantrekkelijk affiche op de vijfde speeldag. Beide ploegen kijken uit naar de confrontatie van vrijdagavond. Zo ook Genk-middenvelder Bryan Heynen die Genk de titel bezorgde met een doelpunt tegen Anderlecht.

Ondanks het feit dat Anderlecht nog niet kon winnen, is Heynen bedachtzaam. "Tegen Anderlecht spelen levert altijd een mooie wedstrijd op. Ondanks het feit dat ze nu in een mindere periode zitten moeten we op onze hoede zijn. Ze spelen heel specifiek voetbal", citeert Sporza.

Heynen vervolgt over de aanstaande opponent: "Kompany, Nasri en Chadli zijn mooie namen om tegen te spelen. Het is mooi dat Anderlecht vertrouwen heeft, maar wij gaan die wedstrijd evenzeer met vertrouwen in en proberen te winnen in een vol stadion."

Voor het vertrouwen heeft de 0-4 bij Waasland-Beveren alvast deugd gedaan. "We beseften dat we niet goed waren begonnen. We hebben hard getraind en dat heeft tegen Waasland-Beveren geloond. Het seizoen na een landstitel krijg je een andere spelersgroep. Iedereen heeft zijn specifieke kwaliteiten. Het is wat zoeken geweest, maar het begint beter en beter te lopen", besluit Heynen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws