Na Jovic en Haller maakt Rebic tongen los bij Frankfurt: 'Hij gaf niet alles'

Na Jovic en Haller maakt Rebic tongen los bij Frankfurt: 'Hij gaf niet alles'

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 15:44vr 23-08-2019 om 15:44

Ante Rebic heeft zich de woede van Eintracht Frankfurt-trainer Adi Hütter op de hals gehaald. De 25-jarige aanvaller maakt er in de ogen van zijn oefenmeester een potje van in het duel met Strasbourg donderdagavond.

Beide ploegen strijden om een ticket voor de Europa League, maar daar leek Rebic maling aan te hebben. Eintracht verloor met 1-0 en de met een transfer in verband gebrachte Kroaat bleef halverwege in de kleedkamer achter. Hütter spreekt klare taal. "Als hij hier wil blijven, moet hij dat laten zien. Zo niet, dan moeten we een oplossing vinden", laat de coach weten in Duitse media.

"Als je voor Eintracht Frankfurt speelt, verwacht ik dat je alles geeft. Dat zag ik niet bij hem", aldus Hütter, die snel om tafel wil met Rebic. "We zullen duidelijke taal spreken." De aanvaller, die een contract heeft tot medio 2022, zou in de belangstelling staan van Internazionale. Eerder deze zomer werd hij ook gelinkt aan Atlético Madrid.

Frankfurt zag zijn aanval deze zomer al uiteen vallen. Luka Jovic vertrok voor zestig miljoen euro naar Real Madrid en Sebastién Haller maakte voor veertig miljoen de overstap naar West Ham United.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws