Kritiek op Wesley, coach springt in de bres: Zijn potentieel zal zeker uitkomen

Kritiek op Wesley, coach springt in de bres: "Zijn potentieel zal zeker uitkomen"

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 14:47vr 23-08-2019 om 14:47

Promovendus Aston Villa is het seizoen niet al te best begonnen. Na een nul op zes bengelt de traditieclub onderaan. Ook recordaanwinst Wesley Moraes kon voorlopig geen potten breken.

De spits, voor 25 miljoen euro overgekomen van Club Brugge, maakt een matige indruk en scoorde nog niet. In Engeland begint de eerste kritiek de kop op te steken. Dat valt bij coach Dean Smith in verkeerde aarde. "Waar gaat dat heen als we spelers al na twee wedstrijden gaan veroordelen?" vraagt hij zich af bij The Guardian. "Er zijn vragen over of hij wel past in de Premier League, maar hij speelde wel Champions League vorig seizoen. Hij is niet te slecht."

"Hij heeft al potentieel laten zien in zijn prestaties en dat potentieel zal er zeker uitkomen. Er is geen frustratie naar Wesley toe, niet van mij en niet van zijn ploeggenoten", verzekert Smith. "Hij liet genoeg zien in de voorbereiding. Hij verstopt zich nooit, gaat steeds door en gaat de strijd aan. Hij zal enkel maar beter worden. Hij kreeg nog niet zoveel doelkansen, maar ik kan je wel veertien spitsen opnoemen die geen kans zouden krijgen tegen Tottenham."

Poll

Zie jij Wesley slagen in Engeland?

(180 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws