Joos heeft waarschuwing bij Lukaku: Je mag de druk op hem niet onderschatten

Joos heeft waarschuwing bij Lukaku: "Je mag de druk op hem niet onderschatten"

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 13:35vr 23-08-2019 om 13:35

Internazionale heeft de ambitie om Juventus ein-de-lijk nog eens van de Serie A-troon te stoten. Dat wil het verwezenlijken met Antonio Conte aan het roer en Romelu Lukaku diep in de punt. Filip Joos wikt en weegt de Rode Duivel.

Het had heel wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk wist Inter Lukaku toch los te weken bij Manchester United. Daarvoor legde het ruim 70 miljoen euro op tafel. "Je mag de druk op hem niet onderschatten. Hij is de duurste transfer ooit bij Inter. En hij is geprikkeld", focust Joos bij Sporza op het mentale aspect.

Zo reageerde Lukaku recent nog op enkele criticasters die hem 'dik' noemden. "Die post op Instagram over zijn lichaam? Dat snap ik wel, want kritiek op je lichaam is kritiek op je werkinstrument", analyseert Joos. "Ik zag Lukaku enkele maanden geleden bij de kinesist: dik is hij niet, hé. Hij is onwaarschijnlijk sterk. Ik heb liever dat hij zo'n post doet dan dat ik naar zo'n reclamefilmpje van Ronaldo moet kijken."

Capocannoniere
Hoe dan ook hopen de supporters van Inter op een karrenvracht aan doelpunten. "Of hij topschutter kan worden?", krijgt Joos voorgeschoteld. "Als het spel van Sarri aanslaat, neen. Want dan wordt het Ronaldo. Maar als zijn gebruikelijke droogte wegvalt, dan kan hij de topschutter worden. Hij is in elk geval supergemotiveerd en Conte gelooft in hem. Hij zal natuurlijk afgemeten worden aan de topmatchen, maar er zijn ook tegenstanders waar hij een hattrick tegen kan scoren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoeveel doelpunten maakt Lukaku dit seizoen voor Inter?

(99 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws