Zidane gunt Courtois geen vrijgeleide: Kan me team niet voorstellen zonder Navas

Zidane gunt Courtois geen vrijgeleide: "Kan me team niet voorstellen zonder Navas"

23-08-2019 13:08 Laatste update: 13:32
3

Thibaut Courtois is het nieuwe seizoen bij Real Madrid begonnen als onbetwiste nummer één. Concurrent Keylor Navas gaf eerder al te kennen dat hij daardoor andere oorden wil opzoeken. Voor Zinedine Zidane is dat echter geen optie.

Op een persconferentie gaf Zidane aan dat hij een vertrek van Navas persoonlijk zal tegenhouden. "Ik kan me het team niet voorstellen zonder Navas", aldus de Real-coach volgens Marca. "Ik sta zijn vertrek niet toe. Hij is altijd al een belangrijke speler geweest voor ons."

"Keylor heeft me ook nooit gezegd dat hij zou willen vertellen", vervolgt Zidane. "Hij is hier gelukkig en wil laten zien dat hij het verdient om te spelen. Ik reken op hem. Tot speeldag twee zal hij veel praten (daarna sluit de transfermarkt, nvdr.), maar ik weet dat Keylor ons veel zal bijbrengen dit seizoen."

Ondanks die woorden lijkt Courtois zich geen zorgen te moeten maken. In de voorbereiding kreeg de Rode Duivel de meeste speelminuten en ook op speeldag één stond hij gewoon tussen de palen. Real won toen met 1-3 bij Celta Vigo.