Joos is sceptisch: Vergelijk het met Vanhaezebrouck die naar Club Brugge trekt

Joos is sceptisch: "Vergelijk het met Vanhaezebrouck die naar Club Brugge trekt"

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 12:12vr 23-08-2019 om 12:12

Ook de Serie A staat op het punt van beginnen. Dat Juventus alweer aan de titelrace begint als topfavoriet, hoeft niet te verbazen. Toch plaatst Filip Joos een kanttekening. Voornamelijk de aanstelling van Maurizio Sarri als hoofdcoach doet wenkbrauwen fronsen.

Sarri stond in het verleden immers aan het roer bij Napoli, dat een haatrelatie heeft met Juventus. Bovendien liet de Italiaan zich in die periode vaak kritisch uit over de topclub uit Turijn. ""Hij is naar de club gegaan waar hij uitgespuwd werd. Vergelijk het met Hein Vanhaezebrouck die naar Club Brugge trekt. En Hein heeft onlangs gezegd dat hij dat niet kan doen", vergelijkt Filip Joos bij Sporza.

"Ik ben vooral nieuwsgierig naar hoe Cristiano Ronaldo onder Sarri gedijt. Het kan zijn dat hij zijn doelpuntenrecord verbrijzelt, maar het kan ook niet klikken tussen hen. Ik denk dat Eden Hazard de ideale transitie was voor Sarri naar Ronaldo. Sarri heeft Hazard niet kunnen kneden, het was net omgekeerd. Die starre Sarri van bij Napoli met zijn schema's is een beetje weg. Ze hebben hem genomen om beter te voetballen dan onder Max Allegri. Maar niet om beter te voetballen en dan niet te winnen. Als dat gebeurt in november, dan vliegt hij", voorspelt Joos.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws