Dejaegere vindt oude vriend Kums terug: Hij stuurde me ervoor al een berichtje

Dejaegere vindt oude vriend Kums terug: "Hij stuurde me ervoor al een berichtje"

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 11:55vr 23-08-2019 om 11:55

KAA Gent verzekerde zich donderdagavond van een 2-1-zege tegen HNK Rijeka. In het spelbeeld waren de Buffalo's duidelijk baas, maar door de tegentreffer maken ook de Kroaten nog een goede kans om door te stoten. Toch ziet Brecht Dejaegere het wel goed komen.

"Een positief gevoel overheerst", reageert de middenvelder op de website van Gent op het resultaat. "We hebben weinig weggegeven maar het is zeer vervelend als ze dan net uit die ene kans scoren. Gelukkig hadden we een goede reactie in huis en scoren we nog twee keer. Volgende week moeten we het gewoon afmaken. Als we scherp zijn en nuchter voetballen schat ik onze kansen hoog in.

Naast de sportieve prestatie kwam Gent ook in het nieuws vanwege de terugkeer van Sven Kums. De voormalige Gouden Schoen loodste de Buffalo's in 2015 naar de landstitel en strijkt nu dus weer neer op het oude nest. "Hij stuurde me net voor het nationaal nieuws werd een berichtje: ‘Ik kom een jaartje terug’. Ja, het is fantastisch dat een oude vriend terug is", klinkt Dejaegere in de wolken.

Poll

Zie jij Gent doorstoten naar de poulefase?

(347 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws