Overleeft Kompany eerste echte test met Anderlecht tegen Genk?

Overleeft Kompany eerste echte test met Anderlecht tegen Genk?

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 09:43vr 23-08-2019 om 09:43

Laatste update: vrijdag 23 augustus 2019 om 20:00vr 23-08-2019 om 20:00

De vijfde speeldag in de Belgische competitie wordt in gang getrapt door RSC Anderlecht en KRC Genk. De eerste echte test voor beide teams. Wie pakt de drie punten?

VERDRIEVOUDIG jouw winst dankzij promotie van Ladbrokes: KLIK HIER!

Bij Ladbrokes heeft men een drievoudige promotie klaar voor deze partij. 'Play it safe', 'Take a risk' of 'Go all in'. Bij deze partij kan je dus kiezen uit maar liefst één van de drie mogelijke promoties.

Speel je het liever op zeker? Dan kan je voor 'Play it safe' kiezen en krijg je een 100% gratis weddenschap tot maar liefst €200! Durf je wat meer risico te nemen? Bij 'Take a risk' krijg je een verdubbeling van jouw winst! Dan is er ook nog een laatste promotie, 'Go all in', waarbij je je winst kan verdrievoudigen!

(lees verder onder de afbeelding)

Voor zowel KRC Genk als RSC Anderlecht is het seizoen niet al te best begonnen. De landskampioen verloor al 2 keer en staat slechts op een 8e plek in de stand. Anderlecht doet nog slechter met 0 overwinningen, 2 nederlagen en een 13e plek.

De 3 punten zijn dus broodnodig voor beide clubs, wat voor een doelpuntenrijke affaire lijkt te gaan zorgen. Bij RSC Anderlecht wil men vol voor aanvallend voetbal gaan dit seizoen, terwijl Genk dit seizoen al heel wat doelpunten zag vallen in de gespeelde wedstrijden.

We tippen dus veel goals in de partij, meer dan 2,5 in totaal. De odd daarvoor staat bij Ladbrokes momenteel op 1,61. Geloof jij er ook in en ga je all in? Dan kan je 4,83 keer je inzet verdienen wanneer er meer dan 2,5 doelpunten vallen in de wedstrijd!

VERDRIEVOUDIG jouw winst dankzij promotie van Ladbrokes: KLIK HIER!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wie wint de partij?

(261 stemmen)

Bekijk het laatste nieuws