Geen Kums (nu Gent) en Trebel bij Anderlecht: Ik vind dat dikke zever

Geen Kums (nu Gent) en Trebel bij Anderlecht: "Ik vind dat dikke zever"

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 09:00vr 23-08-2019 om 09:00

Laatste update: vrijdag 23 augustus 2019 om 09:23vr 23-08-2019 om 09:23

RSC Anderlecht heeft nog heel wat werk voor de boeg na een één op twaalf. Aimé Anthuenis hoopt dat zijn ex-club snel weer op de rails wordt gezet. Toch snapt de gewezen Anderlecht-coach enkele keuzes van Vincent Kompany niet.

Zo vindt Anthuenis het best opmerkelijk dat Sven Kums (nu bij Gent) en Adrien Trebel niet meer aan spelen toekomen. "Ik zou Vincent willen vragen waarom hij een kruis heeft gemaakt over Kums en Trebel. Kums blijft Kums - die kan niet versleten zijn -, en Trebel...", vertelt Anthuenis in Het Laatste Nieuws.

Anderlecht kan het duo best gebruiken, aldus Anthuenis. "Kijk, als ge u kunt permitteren om die twee in de tribune te zetten, moet ge verdomme een goeie ploeg hebben - niet, dus. Ik weet niet wat er achter de gordijnen meespeelt - is het omdat Trebel te veel geld verdient, of omdat ze alletwee van Bayat zijn? -, maar ik vind dat alleszins dikke zever."

Nieuwe spits
Al heeft Anderlecht volgens haar ex-trainer echt wel nog een goede aanvaller nodig. "De besten moeten spelen. Ik heb er ook veel opgesteld op wiens gezicht ik niet kon kijken. Zet Chadli, zet Kums - dat gaat nu vaneigens niet meer -, zet Trebel, pak een goeie diepe spits, en je kunt beginnen."

Poll

Heeft Anthuenis hier een punt?

(414 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws