'KV Kortrijk wil aanvallende versterking en komt uit bij overbodige Gent-spits'

'KV Kortrijk wil aanvallende versterking en komt uit bij overbodige Gent-spits'

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 08:45vr 23-08-2019 om 08:45

KAA Gent heeft heel wat luxe in de aanval. Met onder meer Laurent Depoitre, Roman Yarumchuk en Jonathan David beschikt Jess Thorup over veel wisselmogelijkheden. Voor Mamadou Sylla (25) ziet het er dan weer minder positief uit.

Door de komst van Sven Kums werd Sylla van de Europese namenlijst geschrapt. De Senegalees hoeft echter niet te wanhopen. Zo schrijft Het Laatste Nieuws dat KV Kortrijk hoopt om Sylla deze week nog weg te halen bij Gent.

Sylla kwam bij Gent dit seizoen al in actie, toch is hij overbodig geworden. Op het veld van Moeskroen leverde de aanvaller bij zijn eerste en laatste basisplaats nog een assist af, maar sinds de komst van Depoitre is het einde verhaal voor Sylla.

Twee uitleenbeurten
De voorbije twee seizoenen werd Sylla door Gent al uitgeleend aan Zulte Waregem en STVV. Deze keer hopen de Buffalo's om de Senegalees definitief van de hand te doen. In 2017 betaalde Gent nog 3,85 miljoen euro om Sylla bij AS Eupen weg te plukken. Diens marktwaarde slonk inmiddels tot amper 1,20 miljoen.

Poll

Moet Gent hem verkopen?

(247 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws