De vermoedelijke elf: Twee nieuwe namen bij Anderlecht, één wijziging bij Genk

De vermoedelijke elf: Twee nieuwe namen bij Anderlecht, één wijziging bij Genk

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 08:16vr 23-08-2019 om 08:16

Laatste update: vrijdag 23 augustus 2019 om 08:17vr 23-08-2019 om 08:17

KRC Genk en RSC Anderlecht openen Speeldag 5 in de Jupiler Pro League op vrijdagavond. Voor beide teams is een nieuwe nederlaag uit den boze. Voor de kraker in de Luminus Arena worden de volgende 22 namen aan de aftrap verwacht.

Na de nederlaag op Kortrijk gooit Anderlecht het in Genk over een andere boeg. In tegenstelling tot vorige week kiest Vincent Kompany, of is het Simon Davies?, voor twee nieuwe namen. Bij Genk wordt er slechts één wijziging verwacht door Felice Mazzu, aldus Het Nieuwsblad.

Isaac Kiese Thelin mocht vorige als diepe spits opdraven bij Anderlecht, maar hij kon niet overtuigen. In zijn plaats wordt Samir Nasri als nummer negen geposteerd. Yari Verschaeren wordt wellicht naar het centrum getrokken, waardoor Francis Amuzu of Jérémy Doku in het elftal komt als winger.

Op het middenveld moet Edo Kayembe dan weer plaats maken voor Peter Zulj, die hersteld is van zijn hamstringblessure.

Eén wissel bij Genk
Bij Genk behoudt, op één positie na, het vertrouwen in het team dat vlot de maat nam van Waasland-Beveren. Enkel Casper de Norre moet zijn plaats afstaan. Hij wordt vervangen door Joakim Maehle, die zich na een mindere periode opnieuw in de gratie speelde van Mazzu. De Deen wordt op zijn vertrouwde positie als rechtsachter verwacht.

Vermoedelijke opstelling van Genk: Coucke; Maehle, Dewaest, Lucumi, Uronen; Heynen, Berge, Piotrowski; Ito, Samatta en Paintsil

Vermoedelijke opstelling van Anderlecht: Van Crombrugge; Sardella, Kompany, Sandler, Dewaele; Zulj, Vlap, Verschaeren; Amuzu, Chadli en Nasri

Poll

Wat wordt het in Genk?

(1141 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws