Depoitre zag lastige avond voor Gent: Hopelijk breekt het ons niet zuur op

Depoitre zag lastige avond voor Gent: "Hopelijk breekt het ons niet zuur op"

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 07:45vr 23-08-2019 om 07:45

KAA Gent leek tegen Rijeka af te stevenen op een pijnlijke nederlaag, tot Laurent Depoitre zich moeide. De Gent-spits zorgde met twee doelpunten voor een verdiende, maar krappe 2-1 thuisoverwinning.

Na afloop was Depoitre, ondanks zijn twee doelpunten, niet bepaald tevreden. "Ik heb gemengde gevoelens. Oké, dat we uiteindelijk winnen, is mooi. Maar dit blijft een gevaarlijk resultaat. Hopelijk breekt dat uitdoelpunt van Rijeka ons niet zuur op", aldus de Gent-aanvaller in Het Laatste Nieuws.

Counterend Rijeka
Gent had het knap lastig met de stugge Kroaten. "Ze speelden erg compact. Niet leuk om tegen te spelen. We hadden het moeilijk om de ruimtes te vinden en kansen te creëren. En dan pakken zij ons op de counter. Een halve kans, meer was het niet. En toch scoren ze. Tja, goed gespeeld van hen, zeker?"

Depoitre twijfelt er echter niet aan dat Gent zich altijd moet plaatsen ten koste van Rijeka. "We hebben een voorsprong te pakken en zijn gewoon beter dan Rijeka. We hebben van de eerste tot de laatste minuut gedomineerd en moeten ons gewoon plaatsen voor de groepsfase, zeker omdat het offensief goed zit bij ons."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zal Gent zich plaatsen volgende week?

(157 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws