Koopt Club Brugge een kat in een zak? Wanyama leek niet meer de oude

Koopt Club Brugge een kat in een zak? "Wanyama leek niet meer de oude"

23-08-2019 07:01
30

Club Brugge hoopt Victor Wanyama (28) naar ons land te halen. Met Tottenham Hotspur bereikte Blauw-Zwart naar verluidt al een akkoord, alleen met de speler moet er nog één en ander uitgeklaard worden. Maar doet Club hier wel goed aan?

Zo nam Wanyama bij Tottenham een vliegende start. "Het eerste seizoen vormde hij met Mousa Dembélé een van de beste partnerships in het middenveld die Tottenham ooit had. Hij was ongelooflijk sterk", vertelt Alasdair Gold van Football London in Het Nieuwsblad.

Nadien sukkelde Wanyama met de verschillende knieblessures, waardoor hij nooit meer zijn beste niveau haalde. "Maar het jaar nadien begon hij te sukkelen met zijn knieën en was hij maanden out. Terwijl een speler onder Pochettino extreem fit moet zijn."

"Doordat hij lang niet speelde, was zijn ritme gebroken. Wanneer Wanyama dan toch weer in actie kwam, leek hij niet meer de oude. Zelfs korte passes zagen er slordig uit. Maar ik zou dat niet aan zijn blessures wijten. Hij verloor ook het vertrouwen", besluit Gold.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie