Gent komt op achterstand, maar wint alsnog van Rijeka

Gent komt op achterstand, maar wint alsnog van Rijeka

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 22:22do 22-08-2019 om 22:22

KAA Gent is met de schrik vrij gekomen tegen Rijeka. In eigen huis kwam het op achterstand tegen de Kroaten, maar boog het die dankzij Depoitre nog om in een 2-1 overwinning.

Voor de partij wel Gent al gewaarschuwd voor Rijeka. De Kroaten zouden een lastige tegenstander zijn en bewezen dat donderdagavond ook. De Buffalo's hadden het niet makkelijk, maar wel het meeste overwicht.

Het creëerde ook enkele kansen, maar slaagde er in het eerste half uur maar niet in om de doelman van Rijeka te verschalken. Gent kreeg ook de beste kansen, maar de doelpunten? Die waren voor Rijeka. Net voor rust maakten de Kroaten er 0-1 van. Een flinke teleurstelling voor de Buffalo's.

Ook in de tweede helft had Gent het overwicht, daar werd het nu wél voor beloond. Na een uur voetballen was het Laurent Depoitre die het Gentse publiek liet vieren. Gent weer vol moed ging er ook op en over.

Twintig minuten voor tijd kwam dat belangrijke tweede doelpunt er toch. Alweer Depoitre. Hij schoot (of liever kopte) de Buffalo's naar de overwinning. Het bleef 2-1.

Poll

Stoot Gent door naar de volgende ronde?

(273 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws