'Courtois ziet concurrent Navas vertrekken, PSG haalt Costa Ricaan'

'Courtois ziet concurrent Navas vertrekken, PSG haalt Costa Ricaan'

22-08-2019 22:03
4

Keylor Navas krijgt zijn zin en is op weg naar de uitgang van Real Madrid. De Costa Ricaan staat in de belangstelling van Paris Saint-Germain, dat een goede kans maakt op de doelman. Ondertussen wordt ook André Onana genoemd als mogelijke versterking voor PSG.

Dat meldt het Spaanse Marca. Woensdagavond meldde de krant dat Navas een transferverzoek heeft ingediend bij Real, omdat hij de concurrentiestrijd met Thibaut Courtois verloren heeft en waarschijnlijk weinig gaat spelen in Madrid. Een dag later weet Marca dat PSG hoogstwaarschijnlijk de nieuwe bestemming wordt van Navas. Alphonse Areola is de eerste keuze van Thomas Tuchel, maar de club zoekt een waardige stand-in.

Navas was al eerder op weg naar PSG, maar de transfer ging toen niet door omdat Real twintig miljoen euro vroeg. Het is niet duidelijk hoeveel er bij de aanstaande deal gemoeid is.

Onana
Marca laat ook de naam van Onana vallen. Mocht Navas om wat voor reden dan ook niet naar PSG gaan, dan komt de Ajax-doelman in beeld. Ook Gianluigi Donnarumma (AC Milan) is nog altijd een optie voor de club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie