OFFICIEEL: Anderlecht kondigt tijdelijk vertrek van overbodige pion aan

OFFICIEEL: Anderlecht kondigt tijdelijk vertrek van overbodige pion aan

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 20:47do 22-08-2019 om 20:47

Laatste update: donderdag 22 augustus 2019 om 21:24do 22-08-2019 om 21:24

RSC Anderlecht heeft een oplossing gevonden voor James Lawrence. De Welshman wordt, op zijn verjaardag, verhuurd aan het Duitse FC St. Pauli.

Dat meldt Anderlecht via de officiële kanalen. De verdediger wordt voor één seizoen uitgeleend aan de Duitse tweedeklasser. Bij St. Pauli kunnen ze een verdediger goed gebruiken. De club miste haar competitiestart. Na drie speeldagen telt het amper één punt. Het staat zeventiende en houdt voorlopig enkel SV Wehen achter zich.

Lawrence staat nog maar één jaar op de loonlijst van Anderlecht. De 27-jarige verdediger uit Wales kwam destijds over Trencin. Bij Anderlecht pikte hij vorig seizoen regelmatig zijn wedstrijden mee en schopte het zelfs tot international. Dit seizoen mocht Lawrence tijdens de voorbereiding nog opdraven in het eerste van Anderlecht, maar toen de competite begon, verdween hij volledig uit beeld.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om 18u30 krijgen we een heerlijke topper in de Bundesliga! Wie zie jij winnen? #Dortmund #BorussiaDortmund #Bayern #BayernMunchen #Witsel #Lewandowski #Bundesliga

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws