Pittige benefietwedstrijd voor Kompany, Man City versus Man Utd

Pittige benefietwedstrijd voor Kompany, Man City versus Man Utd

22-08-2019 21:27
3

Vincent Kompany speelt komende week in het Etihad Stadion een benefietwedstrijd met Man City. Samen met enkele legendes van zijn ex-club neemt hij het op tegen een 'All Star Team' uit de Premier League. Het lijkt ook meteen een derbymatch te gaan worden.

Zo kondigt Man City via de officiële kanalen aan dat er maar liefst tien(!) ex-spelers van Manchester United zullen deelnemen aan het duel. Meer bepaald gaat het om Edwin van der Sar, Gary en Phil Neville, John O’Shea, Wes Brown, Paul Scholes, Nicky Butt, Michael Carrick, Ryan Giggs en Robin van Persie.

Zij zullen allen deel uitmaken van het 'Premier League All Star Team', met coach Roberto Martinez. Ook Cesc Fabregas, Emile Heskey en Rafael van der Vaart zullen de tien ex-spelers van Man Utd vervoegen.

Het duel wordt op 11 september gespeeld in het Etihad stadion van Man City. Kompany zal daar in een team spelen met Man City legendes Joe Hart, Shay Given, Gael Clichy, Aleks Kolarov, Joleon Lescott, Micah Richards, Pablo Zabaleta, Dedryk Boyata, Wayne Bridge, Richard Dunne, Nigel de Jong, Shaun Wright-Phillips, Stephen Ireland, Craig Bellamy en Anderlecht-ploegmaat Samir Nasri.