Lestienne is helemaal terug: Nog beter dan zijn beste jaren bij Club Brugge

Lestienne is helemaal terug: "Nog beter dan zijn beste jaren bij Club Brugge"

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 22:33do 22-08-2019 om 22:33

Met een negen op twaalf is Standard bijzonder sterk begonnen aan het seizoen. Die goede vorm hoopt het de komende weken voort te zetten. Daarvoor rekent het op Maxime Lestienne, die tegen Moeskroen de grote uitblinker was.

De flankaanvaller zit inmiddels al aan drie doelpunten en één assist. Dat Lestienne zijn beste vorm teruggevonden lijkt te hebben, ziet ook Peter Vandenbempt. "A star is (re)born! Maxime Lestienne dartelde tegen Moeskroen over het veld als in z’n allerbeste jaren bij Club Brugge", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

"Of eigenlijk beter, want al het goeie van destijds is gebleven: de zuivere techniek, zijn snelheid, beweeglijkheid en diepgang en zijn scorend vermogen. Maar de nieuwe versie heeft ook een voorbeeldige wedstrijdmentaliteit en een professionele attitude, zo getuigt men op Sart Tilman", aldus Vandenbempt.

The comeback kid
De flankaanvaller doet er naar verluidt alles aan om weer in topvorm te komen. "Lestienne loopt en werkt zich vandaag naar krampen. Z’n eerste jaar in Luik ging de mist in, van te ver moeten terugkomen, te veel blessures en moeite met de veeleisende aanpak van Michel Preud’homme."

"Maar gelouterd door enkele troosteloze jaren in het buitenland én door het leven, ging Lestienne aan de slag. Een kanonstart in het nieuwe seizoen is zijn welverdiende beloning", besluit Vandenbempt.
 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws