Antwerp-supporters maken er rood-wit feestje van in het 'Koning Bosuilstadion'

Antwerp-supporters maken er rood-wit feestje van in het 'Koning Bosuilstadion'

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 20:16do 22-08-2019 om 20:16

De Europese griep zit erin bij Antwerp. Heel wat supporters probeerden donderdag al af te zakken naar Enschede voor een Europese verplaatsing. Dat zat er niet in, maar in eigen huis lijkt het geen dode boel te gaan worden.

In het heenduel tussen AZ en Antwerp een dode boel in het stadion van Twente. Amper 4.000 supporters van AZ aanwezig, geen enkele fan van Antwerp (door een beslissing van de burgemeester van Enschede). In Brussel zal het er in het 'Koning Bosuilstadion' helemaal anders aan toegaan.

Zo meldt Antwerp via de officiële kanalen dat het na amper twee dagen al 15.000 tickets wist te verkopen voor de terugwedstrijd tegen AZ. Het hoopt in totaal de volledige 25.000 beschikbare plaatsen te vullen in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. 'Laten we er samen opnieuw een Rood-Wit feest van maken', geeft Antwerp aan.

Daarnaast zullen er meer dan waarschijnlijk ook Nederlandse supporters aanwezig zijn. In tegenstelling tot de Nederlanders, laat de burgemeester van Brussel - normaal gezien - wél Nederlandse supporters toe.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws