'Sint-Truiden shopt nog eens in Duitsland, middenvelder van Dortmund op komst'

'Sint-Truiden shopt nog eens in Duitsland, middenvelder van Dortmund op komst'

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 19:00do 22-08-2019 om 19:00

Sint-Truiden heeft na de tegenvallende 3 op 12 nog werk aan de winkel op de transfermarkt. STVV breidde de Japanse enclave donderdag uit met Tatsuya Ito, die overkomt van Hamburger SV. Mory Konaté van Borussia Dortmund moet de volgende nieuwkomer worden.

Het Belang van Limburg meldt dat Konaté snel zal aansluiten bij Sint-Truiden. Konaté is een 25-jarige defensieve middenvelder uit Guinee, die zijn wedstrijden in het tweede elftal van Borussia Dortmund speelt. Tot op heden kwam Konaté namens Dortmund B tot 23 optredens op het vierde niveau. Konaté wist sinds zijn komst in de zomer van 2018 drie keer te scoren.

De tweevoetige middenvelder moet Sint-Truiden van meer 'power' voorzien. Konaté brengt naast zijn lengte (1m91) ook fysieke kracht met zich mee. Konaté gaat naar eigen zeggen graag duels aan en zou met zijn persoonlijke kwaliteiten een welkome versterking zijn voor de Kanaries. Het is volgens de krant alleen afwachten hoe Konaté zich aan zal passen aan het tempo en het niveau van de Jupiler Pro League.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws