OPSTELLING: Geen verrassingen bij KAA Gent, Kums niet bij de laatste 18

OPSTELLING: Geen verrassingen bij KAA Gent, Kums niet bij de laatste 18

22-08-2019 19:20 Laatste update: 19:32
6

KAA Gent neemt het in de Play-Offs van de Europa League op tegen het Kroatische HNK Rijeka. De opstellingen voor de heenwedstrijd in de Gentse Ghelamco Arena zijn bekend. Er vallen geen verrassingen te noteren bij de thuisploeg.

KAA Gent schakelde in de vorige ronde het Cypriotische AEK Larnaca uit na de 3-0 thuiswinst. Vervolgens ging ook KV Oostende voor de bijl (2-0) in de Jupiler Pro League. De Buffalo's willen die vorm verder zetten tegen Rijeka. Jess Thorup kiest daarom voor dezelfde elf namen die in de vorige voorronde Larnaca wisten te bedwingen. Sven Kums moet nog even wachten op zijn rentree. Hij neemt donderdagavond plaats op de tribune.

Rijeka was in de vorige ronde een maatje te sterk voor het Schotse Aberdeen. Er werd tweemaal met 2-0 gewonnen. In de eigen competitie is het met een één op zes aan een mindere periode bezig. Bij de gasten opvallend genoeg geen Robert Muric op de rechterflank. Ondanks zijn drie goals in zeven matchen krijgt de snelle Maxwell Acosty (7 duels, 0 goals) de voorkeur van trainer Igor Biscan.