OPSTELLING: Hongla en Lamkel Zé behouden hun basisplek voor AZ - Antwerp

OPSTELLING: Hongla en Lamkel Zé behouden hun basisplek voor AZ - Antwerp

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 19:41do 22-08-2019 om 19:41

Laatste update: donderdag 22 augustus 2019 om 19:52do 22-08-2019 om 19:52

De supporters van Antwerp zijn niet welkom in Enschede voor het treffen met AZ. De wedstrijd is dus al veelbesproken nog voor ze gespeeld is. De opstellingen zijn bekendgemaakt.

AZ schakelde in de vorige ronde zonder problemen Mariupol uit (0-0 en 4-0). In de eigen competitie speelde het afgelopen speeldag 0-0 gelijk tegen Groningen. AZ slikte dit seizoen echter nog geen enkel tegendoelpunt. Bij de Nederlanders is het vooral letten op Teun Koopmeiners en de jonge voorhoede.

Antwerp kende een goede generale repetitie door met 2-0 te winnen van Sint-Truiden in de eigen competitie. In de vorige ronde zorgde The Great Old voor een thriller van formaat tegen Plzen. Met tien man scoorde Mbokani in de verlenging het verlossende doelpunt: 2-1.

Antwerp verschijnt vergeleken met die match met vier andere namen aan de aftrap. Er zijn basisplaatsen voor Ritchie De Laet, Martin Hongla, Didier Lamkel Zé en Dieumerci Mbokani. Zij komen in de plaats van Abdoulaye Seck (geschorst), Alexis De Sart, Geoffrey Hairemans en Jonathan Bolingi.

Poll

Wie gaat winnen?

(89 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws