Zorgt Antwerp voor volgende stunt? Er lopen contacten met Fellaini

Zorgt Antwerp voor volgende stunt? "Er lopen contacten met Fellaini"

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 18:40do 22-08-2019 om 18:40

Royal Antwerp FC treedt vanaf 20u30 aan tegen het Nederlandse AZ Alkmaar. Waar er veel ophef is over het toegangsverbod voor de Antwerp-fans, brengt VTM-sportanker Maarten Breckx een opvallend transfergerucht naar buiten. The Great Old zou naast Steven Defour ook aan Marouane Fellaini denken.

"Er lopen contacten met Steven Defour en Marouane Fellaini. Antwerp legt de basis om een echt grote club te worden", vertelt Breckx aan het Nederlandse voetbalkanaal VTBL. De ambitieuze voorzitter Paul Gheysens laat sportief directeur Luciano D'Onofrio gebruik maken van zijn imposante netwerk, waar gezien hun gezamenlijke verleden bij Standard ook Defour en Fellaini onder vallen.

Het zal geen gemakkelijke opdracht worden om Fellaini te strikken. Het lucratieve contract van Fellaini bij het Chinese Shandong Luneng loopt nog door tot en met 2021, met de optie tot nog een jaar. Sportief gaat het bovendien ook uitstekend. 'Big Fella' kopte zijn ploeg deze week nog naar de nationale bekerfinale.

AZ
Voor het tweeluik met AZ wijst Breckx onze noorderburen nog wel als favoriet aan. "AZ heeft Europese ervaring, Antwerp niet. Bovendien hadden ze tegen Viktoria Plzen zo ontzettend veel geluk… Ze zijn 120 minuten lang weggeblazen door de Tsjechen, overleefden schoten op paal en lat. Dat Antwerp door ging, was een mirakel te noemen. Als ze AZ weten uit te schakelen, zou dat een grote stunt zijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws