KAA Gent haalt oude bekenden terug: Nu alleen nog Vanhaezebrouck

KAA Gent haalt oude bekenden terug: "Nu alleen nog Vanhaezebrouck"

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 17:00do 22-08-2019 om 17:00

KAA Gent heeft na Laurent Depoitre nu ook Sven Kums teruggehaald. Dat duo had een groot aandeel in de landstitel van 2015. Aad de Mos vraagt zich luidop af wanneer Hein Vanhaezebrouck komt.

De Mos gelooft alvast in de terugkeer van Kums. "Dit is een goed idee", vertelt hij aan Het Nieuwsblad. "De jongen ontbeert wat zelfvertrouwen en komt nu terug naar een plaats waar hij zich op zijn gemak voelt. De supporters kennen hem, hij kent de supporters. Louwagie zit daar in de tribune, dat is ook een vertrouwd gezicht. Zo kan hij zijn zelfvertrouwen terugwinnen."

Bovendien kan zijn mislukt avontuur bij Anderlecht hel helpen. "Er zal ook wel iets van een rancune meespelen. Kums weet ook wel dat wanneer hij goed presteert er iets zal ontstaan van 'Waarom heeft Anderlecht die speler nu weggedaan?' Dat zal een extra drijfveer zijn om goed te presteren. Daar kan AA Gent alleen maar van profiteren."

De Mos weet al wie de volgende gaat worden die terugkeert. "Hein Vanhaezebrouck natuurlijk. Dan is het kransje compleet. Thorup zal moeten oppassen. Ik vind dat het wel iets heeft, al die nostalgie. Toen ik als technisch directeur terugkeerde naar KV Mechelen werden we kampioen in tweede klasse. De nostalgie deed de club herleven."

Poll

Keert Vanhaezebrouck ooit nog terug naar AA Gent?

(307 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws