Davies weerlegt kritiek op Anderlecht: Op dat vlak zijn we heel tevreden

Davies weerlegt kritiek op Anderlecht: "Op dat vlak zijn we heel tevreden"

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 16:00do 22-08-2019 om 16:00

Simon Davies gaf donderdag zijn persconferentie voor de clash met KRC Genk van vrijdagavond. De T1 van Anderlecht weet dat veel analisten twijfels hebben bij de fysieke paraatheid van de spelers, maar dat vindt hij onzin.

"Daar bestaat geen twijfel over", staat te lezen bij Sporza. "Als we naar alle fysieke parameters kijken, horen we bij de besten van de competitie. We zijn op dat vlak heel tevreden over onze manier van werken. We hebben evenwel een pak jonge spelers. Het zal tijd vergen om het voetbal dat we spelen negentig minuten vol te houden. Maar dat komt zeker."

Samir Nasri had het dan weer over een gebrek aan vertrouwen. "Hun vertrouwen zal misschien een beetje geraakt zijn, omdat we geen matchen winnen. Maar het zal dat zeker niet zijn door onze manier van spelen. De spelers geloven in wat we doen. Het is maar een kwestie van tijd eer de successen zullen volgen."

Davies hoopt de fans te verwennen tegen Genk. "Iedereen van laag tot hoog bij de club staat achter ons. Alleen voor de supporters vind ik het een beetje sneu. Zij zijn de beste van het land. Wij zijn het aan hen verschuldigd. En we verdienden ook al meer dan we kregen."

Poll

Wint Genk thuis van Anderlecht?

(1944 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws